Dragi vizitatori,

  2004 a fost anul începerii unor schimbări importante pentru noi, odată cu înfiinţarea comunei Cârcea prin reorganizarea comunei Coşoveni. Din acel moment, Primăria şi Consiliul Local Cârcea au întocmit şi au realizat o serie de proiecte documentate cu scopul de a ridica nivelul de viaţă şi de confort al locuitorilor şi de a reduce diferenţa dintre sat şi oraş.
              Printre proiectele realizate în ultimii 10 ani în comuna noastră amintim : introducerea sistemului centralizat de alimentare cu gaze naturale ; înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă potabilă ; înfiinţarea sistemului centralizat de canalizare şi epurare ape menajare ; modernizarea tuturor drumurilor comunale şi a străzilor din comună ; introducerea internetului ; construirea unui sediu nou pentru Primăria comunei ; construirea unui dispensar uman ; construirea unui centru cultural şi a unei baze sportive etc.
             
Această pagină web a fost înfiinţată din dorinţa de a asigura transparenţa activităţilor Primăriei şi Consiliului Local Cârcea şi de a oferi cetăţenilor acces liber şi neîngrădit la informaţii.                                        Primar
                                               
       Valerică Pupăză

Vă invităm să vizitaţi website-ul comunei Cârcea !


 

CJ Dolj  realizeaza in prezent proiectul "Implementarea unui sistem integrat de e-administra- tie la nivelul CJ Dolj si a unor CAT-uri din jud.Dolj, cod SMIS: 48401, finantat in cadrul Programului Operational "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


                           EVENIMENTE

                                     

                    Serbarea de Crăciun, primul eveniment organizat
                                 la Centrul Cultural din Cârcea

Serbarea de Crăciun organizată, joi, 17 decembrie, de Liceul Tehnologic ”Constantin Ianculescu”, a fost primul eveniment desfășurat la Centrul Cultural din Cârcea, obiectiv care urmează să fie inaugurat în aprilie 2016. Astfel, cu o săptămână înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, în așteptarea lui Moș Crăciun care a împărțit daruri copiilor din Cârcea, sala de spectacole a Centrului a răsunat de colinde interpretate de Corul Facultății de Teologie din Craiova sau de elevi din localitate.

 

 

”Anul trecut le-am promis copiilor că o să vină Moș Crăciun la Centrul Cultural și ne-am ținut de cuvânt. Inaugurarea proiectului va fi făcută în luna aprilie 2016. Tot ce s-a făcut aici și în comuna noastră am făcut pentru comunitate. De asta e bine că suntem o echipă în CL. Oamenii din localitate sunt alături de noi, au fost de acord cu toate proiectele discutate în ședințele publice. Azi este o activitate pe care am promis-o în trecut și ne-am ținut de cuvânt. Mulțumesc corului de la Teologie, preotului Daniel! Ați văzut că se poate. Trebuie să avem curaj, trebuie să fim uniți. Putem să facem un cor de colindători de toate vârstele care la anul să cânte pe scenă diferite colinde. Nu ar fi ceva rău, cred că ar fi ceva frumos. Vă urez Crăciun liniștit alături de cei dragi și un An Nou cu multe, multe realizări!”, a spus primarul Comunei Cârcea, Valerică Pupăză, prezent la eveniment.  

 

 

                                                                                                                        

                                                                                                         

    

© Primaria Cârcea